RO HU EN
Partner: Solar-technology.ro
Noutati


Lapte proaspăt de vacă de la dozator în Piaţa 1 Mai PDF Print E-mail
There are no translations available.

Un fermier din comuna Cojasca s-a hotărât să  investească în automate de distribuit lapte proaspăt. Prima instalaţie de acest gen a fost montată în Piaţa 1 Mai, în cadrul sectorului lactate. Ion Ciobanu este hotărât să mai amplaseze astfel de aparate şi în celelalte spaţii agro-alimentare din municipiu, ba chiar se gândeşte să pătrundă şi pe piaţa din celelalte oraşe ale judeţului. Citște mai departe..

 
Lapte la dozator, în Halele Centrale PDF Print E-mail
There are no translations available.

Un fermier din comuna Balta Doamnei, judeţul Prahova, a montat în cea mai mare piaţă din Ploieşti un dozator de lapte, ca să scape de taxele aferente unui vânzător. Citește mai departe..

 
LAPTE PROASPAT LA DOZATOR PDF Print E-mail
There are no translations available.

Lapte la dozator, premiera în magazinele Paco .  Primele si singurele dozatoare de lapte proaspat din Vrancea sînt amplasate în interiorul   supermarketurilor Paco Bahne si Paco Sud ,dozatoarele sînt alimentate în fiecare zi cu lapte proaspat, la 2.5 lei / litru. Citește mai departe..

 
Lapte la dozator, in statia de autobuz! PDF Print E-mail
There are no translations available.

O familie din judetul Alba a instalat in Sebes un dozator de lapte adus tocmai din Elvetia. Astfel, reuseste sa vanda laptele produs de vacutele lor, dozat pentru fiecare client. Citește mai departe..

 
Lapte la dozator în centrul Capitalei PDF Print E-mail
There are no translations available.

Primul automat de lapte proaspăt din centrul Bucureştiului a fost montat într-un magazin din zona Unirii, iar litrul costă 3 lei. Aparatul aparţine Fermei de Lapte din Pantelimon, care, în urmă cu un an, a mai instalat un astfel de dozator în faţa gospodăriei agricole. Citește mai departa...

 
«StartPrev12NextEnd»

Page 1 of 2