RO HU EN
Partner: Solar-technology.ro
Brunimat.ro
Bun venit! PDF Print E-mail
There are no translations available.

NOU!

Magazinul fermierilor:

Fermag ofera pentru fermieri tot ceea ce are legătura cu vaci. Putem oferi tot ce trebuie pentru o fermă modernă: sală de muls DeLaval, detergenţi de curăţare şi igienizare pentru săli de muls, grajduri şi aparate de muls şi garduri electrice. Soluţiile de igrijire şi igienizare ajută la menţinerea sănătăţii vacilor.


http://fermag.ro/

NOU!

TANC PENTRU TRANSPORTAREA LAPTELUI

 

 

Da, calea laptelui, calitatea laptelui, igiena laptelui,  culoarea laptelui, grasimea laptelui, gustul laptelui . V-ati gandit vreodata la aceste lucruri importante?

Gustul laptelui? Acum cativa ani cand am montat primele dozatoare de lapte am stat mult timp langa ele ca sa le pot vinde cateva sticle de lapte.

Oamenii nu au stiut ce este acel dulap din metal, cum trebuie folosit etc.. Dupa un timp  a revenit un domn care a  cumparat  lapte din acest  dozator si mi- a spus cu zambetul pe buze : “ Da Domnule!  Acest lapte este  gustul din copilarie “.

Am ramas uimit de-a dreptul, prima data nu am realizat cele spuse de catre dansul. Dupa ce a plecat clientul,  mi- a ramas in gand , gustul din copilarie.  Gustul din copilarie!!!!  laptele de azi nu mai are gust? Ce inseamna lapte proaspat? Pasteurizare? Ultrapasteurizare? Omogenizare? Laptele  nu este sanatos daca nu este pasteurizat? Procesare? Homogenizare? Degresare?  Depozitare?  Interesul cui?...

Producatorul de lapte e pe marginea prapastiei,  totusi procesam,  ambalam……. si ametim populatia cu diferite reclame  diferite,  “alimente” frumos ambalate , cu vitamine,  si cu multe texte vrajitoare pe ambalaj.

Calea laptelui de la producator la consumator candva a fost direct:  grajd- bucatarie si controlul de calitate a fost gustul si mirosul!
Da, cine a crescut pe asfalt probabil   nu cunoaste calea laptelui, nu cunoaste  gustul proaspat al laptelui, al alimentei , dar si el are in subconstient  imprimat din nastere sau de la inaintasi, intro zi si el se trezeste , si …nu… NU MAI CUMPARA LA CUTIE!!!

Read more...